Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери " Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." (Антоан дьо Сент Екзюпери)
Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери
FR | BG | EN
"

  "
Обърнете ВНИМАНИЕ на актуализираната бланка за отсъствия по семейни причини

Последни новини

Среща разговор с млада писателка
Миглена Богданова е ученичка в X клас във ФЕГ „Антоан дьо Сент-Екзюпери”. Тя проявява засилен интерес към литературата, обича да чете и да създава авторски текстове в различни жанрове. Едва 16-годишна, а вече е автор на роман.

На 12.10.2017 г. от 13:00 ч. в мултимендийната зала във ФЕГ ще се състои представяне на книгата „Прегръдката на смъртта”. Младата авторка създава свят на силни герои, описва драматични приключения и ни показва колко е важно да бъдеш себе си.

Заповядайте за една среща с думите!...

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
На 18 и 19 октомври 2017 г. ФЕГ организира провеждане на родителски срещи с класните ръководители и учителите по паралелки по приложения график.
Дневен ред:
1. Запознаване с Правилника за дейността на училището
2. Запознаване с графика за провеждане на контролни и класни работи, консултации с ученици и приемно време на учители за I учeбен срок
3. Запознаване с Механизма за противодействие на училищния тормоз
4. Успеваемост на учениците по предмети от входно равнище
5. Организационни въпроси
График:
Начален час: 18:30

VIII А-З, IX А-З - 18.10.2017 г. (сряда)

X А-З, XI А-И, XII А-З - 19.10.2017 г. (четвъртък)
...


Още новини
» Среща разговор с млада писателка» УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,» Скъпи приятели,» СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕНИЦИ ЗА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА» Добре дошли, скъпи ученици и уважаеми родители!» СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА» ИНФОРМАЦИЯ» За осмокласниците, за учебната 2017-2018 година» СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА» Успех за наши ученици, изучаващи СИП португалски език» Уважаеми ученици и родители,» СЪОБЩЕНИЕ  » Всички новини
Последно качено
"
Френска езикова гимназия "Антоан дьо-Сент Екзюпери"
© Всички права запазени - 2009 - 2017 г.