Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери " Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." (Антоан дьо Сент-Екзюпери)
Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери
FR | BG | EN
"

  "
Поредни успехи за учителите на ФЕГ

Какъв по- подходящ момент за отличаване на изявени учители в страната ни от Деня на народните будители! В навечерието на общобългарския празник радост ни донесоха признанията за г-жа Кристина Кирякова- учител по френски език и г-н Атанас Пирянков- ст. учиител по български език и литература.

Кристина Кирякова спечели първа награда на Деветия национален конкурс за учители творци в категория „Награда на публиката ”.

Със своя забележителен прочит на откъси от популярни произведения на български автори , Атанас Пирянков , авторът на сборник с разкази „Разходка из времето” , силно впечатли публиката на стилната церемония по връчването от кмета на район Северен на грамотите на изявени учители от 21 образователни институции. „Аз самият нямам представа дали съм будител, но моите будители в преподаването са българските автори. Те продължават да вдъхновяват не само мен, но и учениците ми”, каза отличеният учител.

Цялата общност на Френска езикова гимназия Ви поздравява за успехите и се гордее с Вас, учители будители!!!
Френска езикова гимназия "Антоан дьо-Сент Екзюпери"
© Всички права запазени - 2009 - 2019 г.