Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери " Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." (Антоан дьо Сент-Екзюпери)
Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери
FR | BG | EN
"

  "
Трима ученици са класирани в конкурса на проект „1000 стипендии”

В единадесетия конкурс на проект „1000 стипендии” бяха класирани трима ученици на Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери” град Пловдив.
Стефани Исакова от IXв, Миглена Богданова от Xе и Габриела Дамянова от XIж клас са част от стипендиантите на фондация „Комунитас” за учебната 2017/2018 година.
За предметна област, с която да участват в конкурса, ученичките са избрали литература. И трите момичета са с изявени творчески заложби; те обичат да създават авторски текстове и да участват в различни литературни състезания и конкурси, където могат да разгърнат целия си творчески потенциал.
Екипът на Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери” се гордее със своите възпитанички и застава зад тях по пътя към личностното им израстване.
Френска езикова гимназия "Антоан дьо-Сент Екзюпери"
© Всички права запазени - 2009 - 2018 г.