Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери " Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." (Антоан дьо Сент-Екзюпери)
Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери
FR | BG | EN
"

  "
Посещение на дом за деца, лишени от родителски грижи

Ръководството на Френска езикова гимназия „ Антоан дьо Сент – Екзюпери” и участниците от клуб „Здраве за теб и мен” изказват благодарност на всички ученици от Френска езикова гимназия, взели участие и подкрепили благотворителната кауза, свързана с посещение на дом за деца, лишени от родителски грижи „Олга Скобелева” – град Пловдив. Поздравяваме Ива Рачкова от 10 А клас и Нора Радева от 10 Г клас, както и нейния баща, които взеха активно участие в каузата.

Чрез подобни инициативи разбираме, че тези деца не са с нищо по-различни от нас, те имат същите интереси и желания като нас. Искрено си пожелаваме да продължим да се учим да бъдем по–добри и толерантни. И да не забравяме най–важното – когато всички вървим в една посока няма невъзможни и непостижими неща.
Весели празници!
Френска езикова гимназия "Антоан дьо-Сент Екзюпери"
© Всички права запазени - 2009 - 2019 г.