Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери " Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." (Антоан дьо Сент-Екзюпери)
Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери
FR | BG | EN
"

  "
Наградени ученици в литературния конкурс

Споделяме гордостта си от отличеното представяне на нашите ученици Николай Арнаудов от 8ж клас и Виолета Добрева от 11з клас в конкурса за написване на есе за любим български творец „Ботев и след него“.
Конкурсът, организиран от Община Пловдив - район “Северен” под патронажа на кмета на района инж. Ральо Ралев, даде възможност ученици и учители да изразят своето отношение към значими фигури на българското литературно развитие, да се провокира творческият им потенциал, да се развива самостоятелното мислене и литературното въображение, да се обогатяват културните послания между поколенията.
А първото място, сред участвалите с творчески проект учители, зае нашата талантлива преподавателка по БЕЛ Диана Леонтиева.
С грамоти за учители вдъхновители бяха отличени Цвета Иванова и Диана Леонтиева - преподавателите на Николай и на Виолета.

Да се пише за Ботев не е лесно. Да достигнеш Гения е невъзможно. Но да почувстваш и съпреживееш съдбата на предците ни, като я пресъздадеш в текст, е изкуство. Благодарим Ви!
Френска езикова гимназия "Антоан дьо-Сент Екзюпери"
© Всички права запазени - 2009 - 2019 г.