Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери " Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." (Антоан дьо Сент-Екзюпери)
Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери
FR | BG | EN
"

  "
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

За всички нас предстои една необичайна учебна година, изпълнена с нови изпитания и отговорности.

Разчитаме на Вас да бъдете сътрудници на педагогическия екип и балансьори за поддържане на добър психоклимат и намаляване на ситуацията на напрежение, стрес и дезинформация.

Като родители Вие сте водещ авторитет за децата си и имате основна роля за формиране на трайни навици и лична отговорност в тях.

За да улесним съвместната си работа, очакваме да се запознаете с училищната организация и предприетите мерки за осигуряване на обучение в условия на COVID-19, а именно - План на противоепидемичните дейности във ФЕГ, План за преминаване от присъствено обучение към обучение в електронна среда от разстояние за учебната 2020/2021 година, както и със задължителните здравни протоколи. Обединените усилия на родители и учители да приучат учениците на отговорно спазване на правилата са необходимо условие за гарантиране на реален учебен процес в присъствена форма.

Не допускайте присъствие на детето си в училище при наличие на грипоподобни симптоми.

Всеки учебен ден осигурявайте подходяща, съобразена с особеностите на детето Ви, защитна маска.

Урокът, който всички ние научихме от извънредното положение, беше: Не е лесно човек да излезе от зоната си на комфорт. Всяка промяна е трудна, но промените са необходими, за да вървим напред.


Успешна нова учебна година! Да бъдем здрави!
Френска езикова гимназия "Антоан дьо-Сент Екзюпери"
© Всички права запазени - 2009 - 2021 г.