Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери " Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море." (Антоан дьо Сент Екзюпери)
Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери
FR | BG | EN
"

  "
Обърнете ВНИМАНИЕ на актуализираната бланка за отсъствия по семейни причини

Последни новини

СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕНИЦИ
СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕНИЦИ ЗА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА /към 20.11.2017 г./

Заявления за кандидатстване за свободните места се приемат в
канцеларията на училището до 23.11.2017 г., от 8.30 до 16.30 часа.

Класирането на кандидатите се извършва по реда на чл.63, ал.4 от Правилника за дейността на училището /за справка – училищен сайт/.

Заявления ще се приемат и след посочения срок , в случай че останат незапълнени свободни места.
...

Програма "Еразъм+"
виж в модула

Програма "Еразъм+", КД2, сектор "Училищно образование" /КА219/, проекти само между училища, договор № 2017-1-FR01-KA219-037348_3

Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери” гр. Пловдив е одобрена за партньор по проект на Еразъм+, който стартира от настоящата учебна година.

Той е по КД 2 „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики”, дейност „Стратегически партньорства”, сектор „Училищно образование”. Темата на проекта е„ Отговорно потребителство” и е пряко обвързана с идеята за устойчивото развитие.

Дейностите ще бъдат реализирани през 2017/2018 и 2018/2019 учебна година. Гимназията ще си партнира със следните училища: гимназия „Вожла“, гр. Шамбери (Франция) и гимназия „ Ес Тиера де Алваргонзалез“, гр. Кинтанар де ла Сиера (Испания).

Целта на проекта е да развие адекватни потребителски навици у учениците с помощта на метода за учене чрез опита / в сферата на здравословното хранене и потреблението и производството на текстил/, както и да повиши нивото на техната образователна...


Още новини
» СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕНИЦИ» Програма "Еразъм+"» Проектът “Je lis, tu lis….lisons ensemble!” („Аз чета, ти четеш….да четем заедно!”)» Поредни успехи за учителите на ФЕГ» ФЕГ- Училище посланик» Среща разговор с млада писателка» УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,» Скъпи приятели,» СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕНИЦИ ЗА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА» Добре дошли, скъпи ученици и уважаеми родители!» СВОБОДНИ МЕСТА ЗА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА» ИНФОРМАЦИЯ  » Всички новини
Последно качено
"
Френска езикова гимназия "Антоан дьо-Сент Екзюпери"
© Всички права запазени - 2009 - 2017 г.