Поредното признание

Снимка за блог

Училищното ръководство и педагогическият екип на ФЕГ „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ поздравяват г-жа Биляна Господарска за отличаването й с награда на  РУО – Пловдив.

На 26.05.2021 г. на официална церемония Регионално управление на образованието раздаде  своите годишни награди за постижения на педагогически специалисти и директори.

Отличията се връчват за  доказан професионализъм и всеотдайност, за значими резултати в обучението, възпитанието и социализацията на децата. За първи път тази година номинации имаха право да излъчат не само педагози от гилдията, но също граждани, родители и обществени организации.

Г-жа Биляна Господарска, учител по английски език във ФЕГ, бе сред отличените четирима учители в гимназиален етап.

На церемонията за връчване на наградите г-жа Господарска сподели: „Мисля си, че работата ни много прилича на тази на ювелирите –  работим със скъпоценни камъни. Затова трябва да сме прецизни, търпеливи и пълни с любов.“   И призова учителите: „Колеги, високо сърцата!“

Биляна Господарска - награда РУО

Пожелаваме на г-жа Господарска да продължава да работи с присъщите си висок дух и неизчерпаема енергия и да се радва на признателността и обичта на учениците си!

Facebook
Twitter
Email

Сподели:

Facebook
Twitter
Email

Свързани публикации