СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

ФЕГ - блог снимка

 

Тържественото откриване на 2022/2023 учебна година ще се проведе на 15.09.2022 г. от  10.00 часа  в двора на училището.

Във връзка със заповед № РД-01-435/09.09.2022 г. на министъра на здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки в детските ясли, детските градини, училищата и центровете за специални образователна подкрепа всички ученици са длъжни на територията на училището да спазват изискванията за физическа дистанция.

Уважаеми ученици, учители, родители, съмишленици!   

Пред прага сме на новата учебна година, а всяка учебна година за всички нас, учители и ученици, винаги е едно ново начало, към което поемаме с оптимизъм, големи надежди и желанието да бъдем заедно.

Нека новото начало на тази учебна година започне с добротворство.

Нека последваме думите на нашия патрон Антоан дьо Сент-Екзюпери: „Да бъдеш човек означава да бъдеш отговорен!“ и да покажем съпричастност към хората, пострадали от природната стихия край Карлово.

Нека отворим сърцата си за тях и вместо да пристъпим в училищния двор с цвете за учителя на 15.09.2022 година, да дарим в полза на пострадалите семейства. За целта във фоайето на училището ще има поставена кутия.

Ние искрено вярваме, че „истински се вижда само със сърцето“ (Антоан дьо Сент-Екзюпери), затова нека отворим сърцата си!

 

Facebook
Twitter
Email

Сподели:

Facebook
Twitter
Email

Свързани публикации