Традиции в доброто

 

Седмица преди светлите християнски празници – Бъдни вечер и Рождество Христово във фоайето на входа на ФЕГ беше подреден красив благотворителен коледен базар. Всички имаха удоволствието да се насладят на прекрасните бижута, картички, сувенири и коледни късмети, изработени от сръчните ученици на г-жа Невена Васева и на г-жа Цвета Иванова. Благодарение на съдействието на г-жа Мариана Иванова на базара не липсваше и магията на книгите.

За втора година към нас се присъединиха и нашите малки приятели от 3Б група на ДГ„Кремена“ и техните учители г-жа Елка Танева и г-жа Милена Маджарова. Всичко беше направено с много желание, въображение и любов, и в името на благородна кауза. Ученическият съвет избира каузите, в които да се включим и тази Коледа отново зарадва децата от КСУ “Св. Св. Константин и Елена”, гр. Пловдив. Общо събраните средства от базара са 1083.30 лв. Родители на наши ученици също подкрепиха инициативата  с  парични дарения. Със събраните средства бяха закупени електроуреди, консумативи, играчки и балони, с които нашите ученици зарадваха децата от комплекса.

Така всички заедно – ученици, учители и родители се обединихме в името на благородна кауза и си припомнихме, че  коледното чудо съществува!

Facebook
Twitter
Email

Сподели:

Facebook
Twitter
Email

Свързани публикации